onsdag 26 november 2008

Sjuka barn....Och lite advents funderingar.....




Idag är Både J & V hemma från skolan,de har båda ont i halsen och känner sig hängiga. För J som går i 9:an är det hans första sjukdag den här terminen,bra jobbat tycker jag! Ha ville knappt vara hemma i dag heller,men herregud man kan väl inte pressa sig för mycket heller! Är man sjuk så SKA man inte inte till skolan och smitta alla eller för sin egen del heller...man måste ju få tid till att att bli frisk och återhämta sig,så det så ;)

Själv funderar jag på att fortsätta med "adventspysslet" Har köksgardinerna kvar att stryka för att sen sättas upp,sen är det M's rum kvar också.Jag försöket få henne att själv fixa lite i går men intresset var lika med noll så just då gav jag upp(snacka om att vara självupptagen när man är snart 13år!!).
Ute julbelysningen måste P hjälpa mig med när han kommer hem på Torsdag,har även den tråkiga biten kvar med att bära upp de tomma kartonerna (som advents sakerna låg i) på vinden......Ska be J & S i kväll.

Älskar den här tiden fram till Jul....den är så mysig på något sett! Ännu mera nu när snön fortfarande ligger kvar,tyvärr så hinner den nog försvinna innan 1:a advent på söndag.
Så kanske dags att sätta fart medans insperationen finns...

Kram så länge.../P

1 kommentar:

Kockis. sa...

Kikade in på din blogg och fick äran att bli den första som kommenterar *L* Välkommen till bloggvärlden. Kram Kockis