fredag 10 juli 2009

Fredag,härliga,mysiga Fredag!

GodMorgon!
Allt väl? Här är det finnemang! :) Hade en skön "göra ingenting dag" igår,eller rättare sagt "en dag att göra sån't jag vill dag"!
Pratade i telefonen läääääänge med bästa J och även med härliga T,surfade en del på datorn,fick en oväntad förfrågning på Facebook som gjorde mig mycket glad!
När P kom hem så åt vi en god middag,bestående av fläskytterfile',ris,en god sås och en härlig grönsallad till.....skönt att kunna sitt ned tillsammans och äta utan stress & prata! Vi bestämde oss då för att åka till nya huset och räkna tapetvåder i tjejernas rum,sagt och gjort så fick det bli. Vi hann tillochmed köpa tapeter till dem! Gissa om de var glada!

Idag kommer min barndomsvän Å med sina barn (ungdommar)hit och fikar det ska bli riktigt skoj!


Om vi hinner i eftermiddag så ska vi fortsätta att köpa mera tapeter till nya huset,kännde en sådan nytändning igår när vi gick runt i huset,planerade och sedan köpte tapter....de senaste veckorna har det varit sånt slit att vi glömt allt det roliga med det nya huset,men nu som sagt känns det som vi är på banan i gen,shiit vad mycket roligt vi har framför oss!!

Önskar er alla en underbar fredag,var rädda om er och njut av livet-det gör jag!!
Kram Pia

3 kommentarer:

stina sa...

Härligt !! Blir så glad för eran skull =D

Önskar dig en mysig och trevlig Fredag/Kram Stina

Anna sa...

Vad härligt det låter med fredagsmys och planering av nya huset.

Ha det gott!

Madeleine Berglund sa...

Hej! Gud vad gott det ser ut med fika. Tapeter!! Kan du inte visa oss? Nu blev jag så nyfiken. Din bloggbild är så fin, du är otroligt vacker! Kram Madeleine