måndag 27 juli 2009

Hej hej!

Hemma! Alltid så skönt att komma hem! Det stämmer så väl det där:"borta bra men hemma bäst"
Vi har haft kanon dagar,så inget fel med resan nej nej...men som sagt skönt ändå att komma hem till sitt eget,framför allt sin egen säng!!
Öland är alltid härligt,känns som att vara utomlands när man är där tycker jag!



Mycket fotboll har det ju blivit eftersom det var huvudsyftet med vår resa,det gick inte så bra för sonen J och hans lag tyvärr,men de fick en skön vinst i sista matchen,och det tack vare J! Han är målvakt och gjorde en snygg räddning då det var straffsparkar i slutet! Matchenshjälte det blev J! Härligt!!

Vi har också hunnit med sol&bad,vilket var mer än välbehövligt efter vår stressiga vår/försommar! Härligt att bara ligga i solstolen och koppla av,höra barnens glada skratt....
Liten sväng i affärer med en fika tillsammans med vännerna L&H,underbart trevligt! Kul att man kan ses även på semestern! :)
I lördagskväll åkte vi till Borgholm,var och käkade på Robinsson Cruise...alltid god mat och underbart vacker utsikt utöver vattnet i hamnen!

Påvägen hem i går var vi i nya huset för att kolla över Poolen,vilket vi inte behövde för goa grannen C hade skött den så fint,tack fina C!
Det var även skoj att se snickarens jobb,det händer grejer! Åh vad jag längtar!!

Idag tvättar vi och packar upp,började lite i går när vi kom hem...men har det mesta kvar.....behöver oxå handla mat....
P ska till Jönköping och jobba i natt men blir hemma under dagen i dag...kanske orkar vi köpa golv till gillestugan och sonen J's rum.....vi får se...

Ha det gott mina vänner,var rädda om er! Kram Pia

2 kommentarer:

Annika sa...

Vilken fin bild! Har du tagit den? Ha det bäst hjärtat! *puss och kram*

Annie sa...

Vad kul att han blev matchens hjälte =) Det var en fin bild.
Ha de gott