lördag 15 augusti 2009

Hello på dej! ;)

Lördag kväll,är trött som fanken i dag....var hos våra nya grannar C & U med familj i går,grillade och hade mycket trevligt....både vin och öl slank ner och några drinkar...så ja idag mår man som man förtjänar,men oj så trevligt vi hade! Underbart med trevligt folk! Känner dem sedan tidigare men har ej umgåtts förr..sen var det segt att gå upp kl 8 för att göra sig klar att åka till Skärblacka,dels för sonen J spelade match och sen efter det skulle P & jag träffa de som ska köpa vårt hus.

Det har varit segt hela dagen och jag ska sova tidigt idag kan jag lova! P vilar lite nu för han har en "kvällskörning" av sonen J senare i kväll.

De som ska köpa huset var ett ungt par,mycket trevliga och vanliga människor! KUL!! Huset kommer i rätta händer! De älskade köket(tur det för det gillar vi med) och badrummet såklart...kul att få glädja någon,åh de är så lyckliga för sitt hus!

Nu har vi lagat mat och ligger på sängen,P sover och jag surfar runt...orkar nog inte fixa något här hemma i dag...tur det finns en ny dag i morgon! :)

Hoppas allt är bra med er,kram kram

4 kommentarer:

Annika sa...

Hej gumman! Hoppas att allt är bra med dig! *puss och kram*

Vicki sa...

Trevligt när man han hitta på något roligt med grannarna!!

Ska sonen ut på partay?

Vicki

stina sa...

Så trevligt ni har haft det :O)

Å' vila är ju aldrig fel...särskillt dagen efter.... ;)

Kul att de kommer trivas "gammla" huset !

Ha en fin Söndag/Kram Stina

Majken sa...

Visst är det så att om man har lite roligt på kvällen & njuter av mat, dryck & trevlig sällskap så brukar morgondagen bli seg.. trots att man inte allas är bakis.. Men kroppen blir helt slut.. MEN vill man ha roligt & det vill man ju så får man betla lite efter...

Kul med de nya husägarna..

*bamsekram*