tisdag 11 augusti 2009

Tisdag Morgon!

Hej på er alla fina!
Hoppas livet är snällt mot er och att humöret är på topp!!
Själv är jag glad och pigg,har lite ont efter allt fixande i nya huset....vaknar på nätterna och måste fylla på med mera medicin...det gillar jag inte!!
Vårt hus är i tre plan,så det blir spring i trappor både uppåt och nedåt X-antal ggr/dag! Fast det är extremt mycket just nu när vi håller på att få alla saker på rätt ställe.

Men en liten läges uppdatering är väl på sin plats tycker jag,japp så här har vi haft det sedan i Torsdags em då vi flyttade hit:

Kom vid 15 tiden med hela familjen och Morris vår katt som är 7år.Morris fick börja att vara i tvättstugan medans vi lastade in det vi hade med oss i bilen,sen släppte vi ut honom och han gick husesyn,nga timmar senare låg han på rygg på golvet och sov spinnades och mådde hur bra som helst! Inte svårt att anpassa honom! På morgonen efter fick han gå ut första ggn och det har funkat jätte bra sedan dess,han kommer och går precis som vanligt! SKÖNT!!

Själva sov vi hela familjen på madrasser på vardasrumsgolvet,vi lagade tacos på kvällen,tog en bastu och bara njöt av att vara här!

På fredagen gjorde snickaren/målaren A klart V & M´s båda rum så de flyttade in där under helgen,vi har hämtat de möbler vi kan till de rum som är klara.
Vi var oxå barnvakt till lilla E fredag kväll till Lördag förmiddag när hennes föräldrar var på fest....sååååååååå mysigt och skoj att få ta hand om henne!!

Lördag,då hyrde vi släpkärra och körde hit massa saker,bla de möbler vi kunde till de rum som var klara eller skulle bli klara de närmaste dagarna,bla P´s & min säng!

Söndag fortsatte P och sonen J att hämta saker med släpkärran,jag var hemma och försökte få ordning på röran :) satte upp gardiner och fixade i V´s rum,fixade in kläder i garderober MM MM
På kvällen var vi hemma hos Svägerskan N & svågern C och käkade himelskt god fläskfile´ gryta! Firade svärmor som fyllt år,hon och M är i Norrköping och hälsar på.

Igår Måndag var vi och stor handlade,fixade några gardin stänger också.
När vi kom tillbaka hade A tapetserat klart P´s och mitt sovrum,så vi städade ur det direkt och bar in möbler,jag satte upp gardiner där och pysslade lite! Åh så fint!!
Sen kom N,E,M och svärmor hit,vi grillade,badade och bastade och hade det himla trevligt,en liten hus värmning! Nice;)

Idag kommer sonen J´s rum bli klart,A har en liten golvbit kvar att lägga in så är det klart för inflyttning där! Sen ska han börja i sonen S´rum...som han längtar!
Själv ska jag sätta upp gardiner i M´s rum och packa upp mera kläder osv.
I em ska vi till gamla huset och visa det för några intressenter,blir kul!
Givetsvis tar vi med oss saker i bilen när vi ändå är där!

Mycket att läsa blev det för er i dag,hoppas ni orkade! :)

Önskar dig en fin dag,kram kram//Pia

10 kommentarer:

Daniel sa...

Så bra att humöret e på topp trots medicin å värk. Natur, frisk luft å poitivt tänkande gör så mycket!

engelsson sa...

Vad du låter lycklig*L* Roligt att läsa om alla era bestyr..ta det bara lugnt så kroppen håller..skadar inte o sätta sig en stund o bara sitta o njuta av situationen..kram på dig

Anna sa...

Åh, vad det låter mysigt. Vill nästan flytta jag också.

Men nej, det får nog räcka med sonens flytt... ;)

Annie sa...

Skönt att det funkar med katten o det nya området, de har ju en vana att knalla iväg till det gamla annars. Jo, här är det ok nu, väntar på att få vårt badrum fixat, men det tar nog ett tag, de har inte börjat ännu. :\ Ha en bra tisdag. Kram

Annika sa...

Härligt gumman att ni börjar komma iordning! Vi fixar och donar oxå en massa här hemma hos oss. Ha en underbar dag! *kram*

Jag sa...

Gud vad kul att ni kommer in i nya huset. Jag är sååå nyfiken. Vi MÅSTE ses snart vännen.
KRAAAM

Majken sa...

Härligt att internet & telia funkar :D

Förstår att du är trött & har ont... Det är ju jättejobbigt att flytta. Men sålart ändå väldigt kul att fixa iordning.. Låt det ta lite tid & glöm inte ta hand om dig själv...

Jag har tjuvläst lite i din blogg från mobilen, men det går ej att kommentera så jag har varit med dig under semestern om än på avstånd..

Hoppas du haft en riktigt bra dag!
*kramar om*

Majken sa...

Förresten hur går det med försäljningen av gamla huset? någon som nappat?

Kram igen....

Madeleine Berglund sa...

Hej! Ja, äggen är så vackra. Tänk vad bra att ägg kan göra en glad. =) Hihi.. Det är riktigt kul att följa er flytt. =)
Kram från Madeleine

stina sa...

Härlig, härligt....nu är ni äntligen på plats på riktigt !! =D

Skönt att missen fixade flytten galant :)

Roligt att inte bara jag skriver låååånga inlägg....*fniss*

kramizzz