onsdag 26 augusti 2009

Regnig Onsdag!

Jiiisses vad det regnar här i dag,barnen fick ha fullt regnställ från topp till tå på sig! För mig som är inomhus spelar det ingen roll,men jag tycker synd om min knoddar i dag...J är förkyld och febrig så han ligger nerbäddad i sin säng,stackarn han som har fotbollsmatch i kväll...Men är man sjuk så är man inte så mycket man kan göra något åt.

Som ni såg på bilden/inlägget nedan så blev A klar med gillestugan igår eftermiddag,jag möblerade med de möbler vi hade här(resten är kvar i gamla huset)Men en soffgrupp,soffbord,lite "piff",några lampor,en byrå mm fick sina rätta platser...åh vad det är mysigt där nere....ville inte gå därifrån i går kväll....Så en kopp kaffe i soffan sen och bara njuta...tända lite ljus....Sen ska J(elektrikern) komma och sätta dit spottar i taket som han redan dragit fram trådar till,ska ha dimmer till så vi kan mysa extra mycket! :)
Idag börjar A i vardagsrummet,det är ett mycket stort rum där vi kommer ha en matsalsdel,en tvdel med soffa och fotöljer men det blir ändå massor av tomt space imellan de olika delarna! Så underbart med stora ytor! Hoppas bara vi får till det så det känns varmt och ombonat där inne...ska bli kul att få se det rummet växa fram!

Det som är kvar sedan i etapp nr ett är: Köket där ska vi tapetsera,sätta nytt kakel och färdigställa köket som svärfar aldrig hann att göra. Hallarna:Tapeter och göra iordning trapporna,målas. Sen mina vänner är etapp ett klar!
Etapp två:Renovera badrummet,gäst toan,bastun med dusch och spa avdelning....påbörjas senhöst/vinter.
Etapp tre: Trädgård och pool samt altan påbörjas i vår.
Men just nu känns det som att det faktiskt börjar att bli klart med etapp ett,vilket projekt vi håller på att ro iland för det var inte lite som behövdes fixas här!

Nu ska jag inte tjattra mera utan önskar er en fin dag! Stor kram Pia

5 kommentarer:

Jag - Carolina sa...

Hej vännen.

Jag vaknade imorse av att det ÖSregnade... Säger som du, för mig som är inne gör det ju ingenting men barnen som ska vara ute.. hu

Min förkylning står still just nu, sambon och barnen snorar oxå på men jag hoppas det ger sig snart.

Så fint ni får det hemma! Kul med lite renovering.

Kramar

Majken sa...

Jag blir så avundsjuk... Jag vill oxå ha lite nytt rent & snyggt...

Vad mysssigt!!

Det gäller att ta en sak i taget så det inte blir för mycket. Gillestugan är jättefin.. Tänk så mycket mysigt ni kan ha där...

Här regnade det i morse & dottern som skulle cykla m övriga nior & bada en bit utanför stan... Inte så kul. Men nu skiner solen & det kommer bli en fin dag!

Sköt om dig!
KRAM

Annika sa...

Men så härligt gumman! :) Är så glad för din skull! ;) Men jag tycker det är lite dåligt med bilder i din blogg nu för tiden! ;) Ha en bra dag! *kram*

Pia heter jag! sa...

Annika: Tack! Anledningen till dåligt med bilder är att min mobilkamera tar dåliga bilder och den riktiga kameran finns någonstans här bland alla tusen saker som behöver hitta en plats efter flytten,men håll ut det kommer bilder!//Kram

stina sa...

Så fint det kommer att bli =D
Blir så "sugen" på att flytta till eget och sätta sina egna "spår" när jag läser och ser allt fint ni gör :O)

Regnar gör det här med, men ute har jag varit iaf *ler*

Lilla E hade feber i helgen och nu är det brorsans tur....så nu rullar det på heeeela hösten :-/


Vi blir nog lagom pigga till jul ;)

Ha en fin dag idag/Kram Stina