fredag 16 oktober 2009

En tung dag,dags att säga farväl till K


Vaknade med olust känsla,vet att det är viktigt med ett avsked när någon man tyckt så mycket om gått bort....men fy vilken tung dag...vi ska självklart gå dit men det är så långt från glädje och roligt man kan komma...

Hoppas ändå att det blir en fin dag,trotts det sorgliga....det var så vi kände då vi begravde svärfar,det blev en jätte fin dag trotts allt.

Ha en bra fredag mina vänner,skänk en tanke till alla som kämpar mot den hemska sjukdomen cancer,sjukdomen som tog K´s liv.....
Kram Pia

4 kommentarer:

Gittan sa...

Tänker på dig idag och skickar många varma styrkekramar. Begravningar är inge kul att gå på, men på nåt sätt så bli de så fina ändå trots sorgen. Cancer är allt ett himla otyg har mist både pappa, svärfar och bästa vän i den skiten!!
Ta nu väl hand om dig och din fina familj.
Trevlig helg och ha det så bra du bara kan.

Många varma styrkekramar//Gittan

hemma hos lilla mej sa...

Tänker på dej och din familj och sänder dej många styrkekramizar.Ta nu väl hand om dej och din gulliga familj.Ha det så gott ni kan kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Annie sa...

Tänker på dig, förstår till viss del hur det känns...
Jag har en väninna som har cancer, hon är väldigt dålig :( man får vara så evigt tacksam för varje dag som vi får ha henne hos oss.
Hoppas ni får en fin dag. Ta hand om dig!
*styrkekramar*

stina sa...

Tänker massor på dig idag.

varma kramar Stina