fredag 6 februari 2009

Så gott som frisk!

Japp,bara lite envis hosta kvar men känner mig pigg och och på G! Me like :)

Idag ska jag till frissan klippa och färga....är sugen på något nytt men är lite feg när det gäller håret så vi får väl se vad min frisör säger,behöver lite tips!
Hur som helst ska det bli så skönt att bli ompysslad en stund,när man får håret tvättat på den salong jag går till så får man massage i stolen och i hårbotten! Jihuu,bara det är ju underbart!

Hoppas på att hinna fixa lite på stan innan P hämtar upp mig. Sen i eftermiddag/kväll ska vi till min svägerska N,svåger C och söta E 5 1/2 månad,vi ska fira N's födelsedag tillsammans med resten av släkten.Ser fram emot det jätte mycket! Jag och N är jätte nära varandra och jag är så otroligt glad för de fått sin underbara dotter.

Här har det kommit massor av snö det sista dygnet och det kommer fortfarande,det är underbart fint ute....jag är egentligen en sommar människa men när det är så här då är det okey med vinter....i ett par dagar i allafall :)

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att göra sig i ordning ha en jätte bra fredag! Det ska jag ha!!

Kram kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du fick en bra dag, frisyr och att du får en bra kväll! *kram*

Anonym sa...

Såg precis när jag läste din profil att du är från Skärblacka. Jag gick i skolan med en kille som var därifrån. :) Ha det bäst! *kram*

Anonym sa...

Hej hej! Hittade hit från Tinas sida. Har läst en del av dina inlägg och kommer att återvända hit.
Hoppas du blev nöjd med nya frisyren!
Ha en härlig lördag!