torsdag 14 maj 2009

Torsdag Morgon

Vaknade kl 05:10....kunde inte somna om så jag gav upp! Tankarna far runt runt i huvudet....hur ska det bli med det? Vad ska vi göra med det? osv osv.
Tror besöket i svärfars hus igår satte igång ett jätte projekt med tankar hos oss alla.
Det var ett bra besök,kändes inte konstigt att vara där utan mera tryggt.P & N kände det samma....

Nu är det i allafall en ny dag,skönt att det finns nya dagar!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva....over and out//Pia

4 kommentarer:

Snäckan sa...

God morgon vännen!
Tack för din fina kommentar! Vet att jag var dum som körde igår. Ska inte göra så fler ggr. Lovar! Blev själv rädd när jag kände att ögonen ville gå igen.
Tror också att ert besök igår satte igång tankarna. När sånt här händer så plötsligt är man ju totalt oförberedd. Så mycket som ska göras och fixas och man vet inte riktigt hur och när.
Tänker på dig och hoppas du inte blir alltför trött idag, när du inte fått sova ut.
Varmar kramar!

Majken sa...

*klart slut* Ska berätta en liten historia om dessa ord. Varje år är det traditionsenligt midsommarfirande i stugföreningen. Den ordföranden som föreningen är haft är äldre & vill göra det högtidligt.. Han Man sjunger för fanan & i slutet håller han tal & han avslutar alltid med "Klart Slut" hehehe

Jobbigt för dig att vakna så tidigt. Det är mycket att tänka på i den situationen ni hamnat i. Inte helt enkelt. Det rör sig mycket i huvudet & det är mycket praktiskt som ska fixas..
Glöm inte av att sköta om dig själv..

Må så gott!!
*styrkekram*

Jag sa...

Hej min bästis. Jag förstår att du har massor i ditt fina huvud. Men ta det lugnt och tänk igenom allt ordentligt... du vet vad jag menar. Jag VET att du kommer fram till det rätta till slut vännen.

Du är en super-bra människa Pia, jag skulle aldrig vilja vara utan dig.. det finns inte många människor som är så värdefulla som du. DU ÄR EN RIKTIGT ÄKTA VÄN!!! Du är MIN vän och det är jag sååå glad för.
Älskar dig gumman

Laizan sa...

Hej på dig,
jag tittade just in här och läste vad som hade hänt med din svärfar,
Jag är så hemskt ledsen för eran skull..vet precis vad du (ni) går igenom och det är så fruktansvärt jobbigt och svårt att förstå och ta in varför någon som har så lång tid kvar att leva plötsligt rycks ifrån en.

Finns inga ord igentligen...
ta hand om varandra
Styrkekramar i massor!